Gravefruit Sound

 
„Tehetségesek, jópofák” – ez a kritika lett a reggae-dancehall-hip-hop-ban utazó Gravefruit Sound kedvence, akik pozitív tartalmú és lüktetésű dalaikkal igyekeznek jó érzéseket kelteni a hallgatóságban.
A ma 7 tagú zenekar magja, a 90-es években alakult ki, majd a kezdeti szárnypróbálgatások után számos fesztivál szereplője és tehetségkutató nyertese lett, miután 2007-re kialakult állandó tagsága és a mai arculata.
2010-ben elkészült a Kéz a kézben című nagylemez, melyet a zenekar tagjai egymásnak készítettek karácsonyra.  A lemezről a Szabad leszek című dal rendszeres szereplője lett az MR2 Petőfi Rádiónak és a Jazzy Rádiónak, emellett bemutatkozott több országos sugárzású rádióban is. A Szabad leszek online megtekintéseinek száma mára elérte a 90.000 nézettséget, annak ellenére, hogy klip ehhez a dalhoz nem készült.
Ezt követően több jelentős zenei rendezvényre kapott meghívást a csapat kis hazánkban, a legnépszerűbb videómegosztón és közösségi portálon ugrásszerűen megnőtt a Gravefruit Sound-ot kedvelő rajongók száma.
Kisebb szünet következett a zenekar életében a énekesnő anyai elfoglaltságai miatt, ezalatt koncertet nem vállalt a csapat.
2012 őszére készült el a 3 dalt tartalmazó EP. A Semmiség elnevezésű lemezen található, Együtt jobb című dalhoz videóklip is készült, melyet pozitív kritikával illetett több online és nyomtatott média is.  Rádió szereplések következtek, sőt még rádiós dalversenyt is nyert a zenekar egy népszerű országos adón.
2013 tavaszán a zenekar újból felfüggesztette működését, mivel MammaZita újabb anyai örömök elé nézett. 2015-ben azonban újra próbálni kezdett a csapat és néhány fellépéssel jelezte, hogy nem hagyott alább a lendület, megint ugrálásra, táncra és énekre készteti a bulizókat.
A koncerteken tapasztalható energikus előadásmód, a kellemesen kellemetlenkedő szövegek, a slágergyanús dalok bizonyítottan felejthetetlen élményt nyújtanak minden kedves érdeklődő számára. Ki kell próbálni.
 
Tagok:
MammaZita
Week-T
Serious P
General Bősze
Benji
Hangszi
Ogüz
 

Helyszín: 
RaStage
Nap: 
5. nap - Szombat
Kezdés: 
szombat, 2018, július 28 - 17:50